Min baggrund

Pædagog –  Jeg uddannet pædagog fra Campus Carlsberg (2014-2017)  med speciale i småbørn, tilknytning, den emotionelle udvikling og kommunikation. 

Sexolog – Jeg er uddannet og certificeret sexolog fra Sexologiskolen i København (2017-2019) med speciale i  jalousi, kommunikation og manglende sexlyst i parforholdet. 

Parterapeut – Jeg er uddannet og certiciferet parterapeut fra Sexologiskolen i København (2018-2020) med speciale i forældreskab, kommunikation og tilknytningsmønstre. 

Min baggrund

Pædagog –  Jeg uddannet pædagog fra Campus Carlsberg (2014-2017)  med speciale i småbørn, tilknytning, den emotionelle udvikling og kommunikation. 

Sexolog – Jeg er uddannet og certificeret sexolog fra Sexologiskolen i København (2017-2019) med speciale i  jalousi, kommuniktion og manglende sexlyst i parforholdet. 

Parterapeut – Jeg er uddannet og certiciferet parterapeut fra Sexologiskolen i København (2018-2020) med speciale i forældreskab, kommunikation og tilknytningsmønstre.

Hvordan foregår terapi hos mig?

Jeg tilbyder parterapi og individuel sexologisk samtale i min hjemmeklinik i Solrød Strand. Jeg hjælper mennesker i alle aldre, både mænd og kvinder, singler og par.

Til nybagte forældre tilbyder jeg parterapi hjemme i jeres egen stue.

Jeg tilbyder både enkelte samtaler og forløb. Nogle har kun brug for at komme én enkelt gang, og andre kommer gennem længere forløb. Dette afhænger af de udfordringer og mål, som du eller I kommer med.

Plads til de svære følelser og tanker

Det vigtigste for mig som sexolog og parterapeut er at skabe et trygt og varmt rum, hvor der er plads til de svære følelser og tanker. Jeg har fuld respekt for at seksualitet, kærlighed og parforholdsproblemer kan være meget sårbare emner, som kræver stort mod at sige højt. Jeg gør mit bedste for, at du hos mig får en oplevelse af empati, tillid, tryghed og anerkendelse.

Hvordan foregår terapi hos mig?

Jeg tilbyder parterapi og individuel sexologisk samtale i min hjemmeklinik i Solrød Strand. Jeg hjælper mennesker i alle aldre, både mænd og kvinder, singler og par.

Til nybagte forældre tilbyder jeg parterapi hjemme i jeres egen stue.

Jeg tilbyder både enkelte samtaler og forløb. Nogle har kun brug for at komme én enkelt gang, og andre kommer gennem længere forløb. Dette afhænger af de udfordringer og mål, som du eller I kommer med.

Plads til de svære følelser og tanker

Det vigtigste for mig som sexolog og parterapeut er at skabe et trygt og varmt rum, hvor der er plads til de svære følelser og tanker. Jeg har fuld respekt for at seksualitet, kærlighed og parforholdsproblemer kan være meget sårbare emner, som kræver stort mod at sige højt. Jeg gør mit absolut bedste for, at du hos mig får en oplevelse af empati, tillid, tryghed og anerkendelse.

I praksis

I mit arbejde som terapeut bruger jeg elementer fra forskellige terapiformer, herunder kognitiv adfærdsterapi, Imago, EFT (emotions fokuseret terapi), narrativ samtale, positiv psykologi, løsningsfokuseret samtale. 

Ofte giver jeg dig/jer øvelser med hjem. Det er nemlig her, at en stor del af din udvikling sker – både individuelt og som par. Det kan eksempelvis være kommunikationsøvelser, skriveøvelser, øvelser med henblik på at afhjælpe seksuelle problemer eller metoder til at genvinde romantikken.

I praksis

I mit arbejde som terapeut bruger jeg elementer fra forskellige terapiformer, herunder kognitiv adfærdsterapi, Imago, EFT (emotions fokuseret terapi), narrativ samtale, positiv psykologi, løsningsfokuseret samtale. 

Ofte giver jeg dig/jer øvelser med hjem. Det er nemlig her, at en stor del af din udvikling sker – både individuelt eller som par. Det kan eksempelvis være kommunikationsøvelser, skriveøvelser, øvelser med henblik på at afhjælpe seksuelle problemer eller metoder til at genvinde romantikken.

Mig privat

Privat har jeg selv været igennem en masse berigende udfordringer bl.a. lykkelig kærlighed, ulykkelig kærlighed, kærestesorger, usund jalousi, utroskab og angst. Jeg har derfor også selv været i terapi – både individuelt og parterapi, og kender derfor godt følelsen af at sidde overfor en terapeut. 

Mine livserfaringer har givet mig en masse selvindsigt og forståelse for mine følelser, tankemønstre og adfærdsmønstre. Det er med til, at jeg i dag har en naturlig forståelse og empatisk tilgang til det at hjælpe andre mennesker i udfordrende situationer.

Privat er jeg lykkelig gift med Emil, som jeg har været sammen med siden 2016. Sammen har vi en søn fra juni 2020 og en Golden Retriever fra juli 2019. 

Du kan læse mere om mig på min instagram profil: hende_parterapeuten 

Mig privat

Privat har jeg selv været igennem en masse berigende udfordringer bl.a. lykkelig kærlighed, ulykkelig kærlighed, kærestesorger, usund jalousi, utroskab og angst. Jeg har derfor også selv været i terapi – både individuelt og parterapi, og kender derfor godt følelsen af at sidde overfor en terapeut. 

Mine livserfaringer har givet mig en masse selvindsigt og forståelse for mine følelser, tankemønstre og adfærdsmønstre. Det er med til, at jeg i dag har en naturlig forståelse og empatisk tilgang til det at hjælpe andre mennesker i udfordrende situationer.

Privat er jeg lykkelig gift med Emil, som jeg har været sammen med siden 2016. Sammen har vi en søn fra juni 2020 og en Golden Retriever fra juli 2019. 

Du kan læse mere om mig på min instagram profil: hende_parterapeuten 

 

Hvis du er blevet nysgerrig, har spørgsmål eller vil booke en tid, er du meget velkommen til at skrive til mig enten via kontaktformularen eller direkte til kontakt@emilieodfeldt.dk.

Jeg bestræber mig på at svare indenfor 1-2 hverdage.

Kærligst Emilie Odfeldt

14 + 13 =

Hvis du er blevet nysgerrig, har spørgsmål eller vil booke en tid, er du meget velkommen til at skrive til mig enten via kontaktformularen eller direkte til kontakt@emilieodfeldt.dk.

Jeg bestræber mig på at svare indenfor 1-2 hverdage.

Kærligst Emilie Odfeldt

1 + 9 =